Вчіться робити свята! Науково-популярний журнал для юнацтва «Країна знань» №1, 2024

Новий рік! Свято, улюблене з дитинства. Очікування казки, чудес, подарунків, сюрпризів, радощів.

Ми чекаємо на свято! Але, може, для того, щоб свята приходили, треба нам робити їх самім для наших рідних, друзів, однокласників, однокурсників і просто для добрих людей.

Тамара Василівна Бєлих
Тамара Василівна Бєлих, математик,
кандидат технічних наук

Пам'ятаю, які веселі Новорічні вечори нам організовували наші вчителі та батьки. Карнавал, жартівливі розіграші, подарунки, спектаклі, жартівливі стінгазети. У підготовці цих свят брали активну участь і ми.

Зараз інші часи, але почуття очікування свята буде вічним. Тому постарайтеся зробити щось, щоб це очікування у ваших друзів та близьких збулося. Якщо ви напишете в наш журнал про те, як організували та провели свято, ми опублікуємо, і ваші однолітки порадіють з вами та переймуть досвід. Робити свято іншим, повірте, велика радість, яка сама є святом для нас.

З роками бажання та вміння робити свята для інших може спонукати вас на вчинок, подібний до того, який здійснили ми – всі, хто робить журнал «Країна знань». Робити такий журнал – це важка праця, але головне – це радість і гордість, які ми отримуємо, зробивши кожен номер. Дуже сподіваємось, що ми подаруємо вам свято, коли ви знайдете на сайті останній в цьому році номер нашого журналу.

У грудні у нас свято, у 2001-му році ми зареєстрували наш журнал! Нам 22 роки! З 2016 року журнал виходить в електронному вигляді на сайті.

Кожен випуск – титанічна праця і велике бажання дати вам Радість Пізнання, а значить – Радість Життя!

Зі святом прийнято вітати. Ми дуже хочемо отримати ваші привітання, в яких ви розповісте про всі побажання, зауваження та враження від журналу. Вся редакція, всі автори нашого журналу вітають вас з новим 2024 роком! Будьте веселі та здорові!

Пам'ятайте, що вас люблять ті, хто створює цей журнал, що ми прагнемо створювати вам свята.

Бажаємо Вам частіше відчувати Радість Пізнання!

Тамара БЄЛИХ